måndag 4 september 2017

Hemgjord RAW-choklad är bästa rawfood gottan

Godis på några minuter utan torkad frukt eller en massa dadlar. 

RAWchokladbark, RAWpraliner, RAWchokladsås eller RAWfudge kalla det vad du vill.
Allt går ut på samma sak...RAWChoklad (dvs. smält kokosolja eller kakosmör, (raw)kakao och valfri sötning (ex. yaconsirap, lakritspulver eller honung. . 
Smaksättningar och toppingar i form av hackade nötter, nötsmör, kokoschips, lakrits & salt eller tex. torkade jordgubbar & macapulver. 

Vill man göra bark häller man ut RAWchokladen på en bricka med ett bakplåtspapper och toppar med något kul. 
Vill man göra praliner häller man raw chokladen i pralinformar eller knäckformar (även här kan man ha olika toppingar eller lägga en nöt i varje form). 
Vill man göra bars häller man i massa "topping" blandade nötter/fröer/puffar i en bakplåtspappersklädd form och häller över RAWchokladen. 
Vill man göra RAWchokladsås häller man bara smält raw-choklad över sin glass så stelnar såsen. 
Chokladpraliner/lakritspraliner, jordgubbar med chokladsås, chokladbark & mandelpraliner i knäckform. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.