tisdag 10 maj 2016

Portabello

Grillad portabelloburgare 

portabellosvampar 

marinad (olja vitlök, örter) (valfritt) 

bröd, wrap, salladsblad eller kålblad 

sallad, ost & grillade grönsaker (valfritt) 


Ta bort foten och grilla eller stek svamparna med botten neråt tills de mjuknar och får en bra yta. Vänd & pensla gärna insidan av svamparna med någon marinad (tex. vitlök & örter). 


Bygg en burgare i kålblad eller i ett bröd och fyll svampen med ost eller kombinera med tex: 

Grillat päron & blåmögelostkräm

Grillad endiver, lök/purjolök & chevréostkräm 

Grillad paprika & fetaostkräm 

Grillad halloumi, guacamole & picklad rödlök 

Hummus med soltorkade tomater & kålblad 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.