måndag 7 mars 2016

Pizza med halloumi, goji & grönkål

(Wrap på teffmjöl toppad med grönkål, hyvlad halloumi, ärtskott, dadelvinägrett & gojibär)  
Botten: 
-Valfri tortilla, wrap, chiawraps, teff/bovetewrap, tunnbröd, omelett eller blomkålspizzabotten. 

Förslag på topping:  
-Grönkål, hyvlad halloumi, goji, avokado, kallpressad olivolja eller raw-créme fraiche. 
-Grönkål, hyvlad halloumi/getost dadelvinägrett/dadelsirap & pumpafrön. 
-Spenat, avokado, fetaost, oliver & basilika

Lägg på toppingen, värm pizzan på medelvärme i en stekpanna eller sätt in den i ugnen ett par minuter på 175-200 grader. 
Variera topping utefter vad som finns hemma eller testa att breda på pesto, hummus, avokado eller liknande på bottnarna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.