lördag 5 mars 2016

Kålwraps med krämig fyllning

Kålwraps med krämig fyllning
1 st rotselleri (eller några palsternackor) 
1-2 st gula lökar 
3 msk tomatpuré eller lite krossade tomater 
ca 6-8 dl kokta valfria blandade bönor eller linser 
1 tsk mortlade korianderfrön / färsk koriander eller andra färska örter. 
salt/ örtsalt och ev. svartpeppar

Fina blad av rödkål, savoykål, spetskål eller valfria salladsblad. 

Mixa rotsellerin till ett ris. Hacka och stek löken tills den blir helt mjuk. 
Tillsätt koriander, salt och rotselleriris. Stek ytterligare några minuter innan du tillsätter bönor/linser & tomat. Koka ihop och servera bönröran i kålblad tillsammans med blandade grönsaker & valfri dressing, guacamole, picklad rödlök eller någon kall sås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.