Välj popcorn av bra kvalitet och poppa. Smält försiktigt ihop ingridienserna till smaksättningen (ettan på spisen räcker, kokosoljan smälter redan vid ca 25 grader).
Lägg i lagom mängd popcorn i kastrullen och rör om noga.
Häll ut popcornen på ett bakplåtspapper och låt dem svalna innan servering.
Nötkola (räcker till en mindre kastrull popcorn)
2 msk kokosolja2 msk mandelsmör/ nötsmör
1 msk honung/ valfri sirap
1 krm vaniljpulver
2 tsk lucuma el macapulver (valfritt, ger en god kolasmak)
Choklad (räcker till en mindre kastrull popcorn)
4 msk kakao
2-3 msk kokosolja
1 msk honung/ valfri sirap (smaka av så att chokladen blir lagom söt)
1 krm salt
Variera och smält kokosolja med olika smaker tex. lakrits, kanel, jordnötssmör osv.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.