fredag 27 mars 2015

Kokosglass

Kokosglass 
1-2 bananer (skivade och frysta) 
1/2- 1 dl kokosgrädde eller det feta översta lagret i kokosmjölkburken
vaniljpulver

Skiva bananerna, lägg dem utspritt i en påse och frys in dem (det går ganska fort för dem att frysas).
Ta upp och Tina bananerna i 5 minuter. Mixa dem hastigt tillsammans med kokosgrädde och vaniljpulvret. Söta med lite honung/agavesirap eller kokossocker vid behov. Servera glassen direkt eller förvara den en stund i frysen för en fastare konsistens. 
Variera genom att mixa kokosgrädden med olika frysta bär och smaksättningar. Tex: banan & kakao, hallon & lakritspulver, mango & ananas. Toppa glassen med riven kokos eller kokoschips. 
Om man inte gör åt hela kokosmjölken går det fint att frysa in den och använda den lite halvfrusen till nästa glassomgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.