2 dl mandelmjöl (80g)
1,5 dl riven kokos (55g)
1 dl kokosmjöl (ca40g) (gärna av bra kvalitet, urtekram, aman-prana och sellton är bra).
1,5- 2 msk kokosolja (20g)
3 msk vatten
1 ägg
1 msk agavesirap (10g)
1 krm vaniljpulver
Mixa kokosflingorna i en matberedare, tillsätt mandelmjöl, kokosmjöl, vaniljpulver och mixa lite till.
Vispa ihop ägget med vatten kokosolja, agavesirap och tillsätt mjölblandningen. Arbeta snabbt ihop till en slät pajdeg. Tryck ut degen i en pajform och grädda i mitten av ugnen 12 min på 160 grader.
Låt pajskalet svalna eller fyll med valfri fyllning eller kräm och grädda direkt. (Fruktpajer brukar vara lagom att grädda i ca 160-170 grader 25 minuter).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.