Etiketter
rawfood
grönt
Tillbehör
Lunch
rawfika
mejerifritt
frukost
godis
fika
buffé
Jul
bröd
Sås/dip
spiralizer
puckar
Dryck
favoriter
pannkakor
soppa
glass
torkugn
wrap
knäckebröd
odla/grodda
Våfflor
tisdag 20 januari 2015
Grönkålschips
Grönkålschips
Ca 200g grönkålsblad
1/2 msk olja (ex. Olivolja)
Havssalt
Lägg grönkålen i en skål och blanda runt den med salt och olja. Sprid ut kålen på en bakplåtspappersklädd plåt och rosta i ugnen på ca 190-200 grader, 8-10min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.