måndag 12 januari 2015

Jinnedals bananmuffins

Jinnedals Bananmuffins
(Receptet ger 6-8st muffins, ca 75kacl/st utan jordnötssmör).
2 bananer 
1 ägg
1 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 krm salt
1 krm vaniljpulver 

Variera eller smaksätt med : 
Lite agavesirap/honung & kanel eller 2-3 tsk osötat jordnötssmör (märket sevan har ett jättebra).

Mixa eller mosa ihop alla ingredienser, låt svälla någon minut, klicka smeten i formar och toppa med ex. mandelspån. Grädda i ca 15 min, 200 grader. Förvara i kyl eller frys. Tips: gör dubbel sats och frys in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.